All You Can Eat

Wij hebben momenteel als actie ook het populaire All You Can Eat concept in ons restaurant. Wilt u hier gebruik van maken, kunt u dit doen door telefonisch te reserveren door te bellen met telefoonnummer: 023 551 7650.

Voor € 27,50 kunt u op dinsdag t/m donderdag onbeperkt genieten van al het lekkers wat wij u kunnen bieden. U bepaald zelf wat u wel en niet wilt eten bij ons. All You Can Eat is niet te gebruiken in combinatie met cadeaubonnen.

Om u vast kennis te laten maken met de heerlijke opties waaruit u kunt kiezen, kunt u de All You Can Eat bestellijst vast inzien:

Download bestellijst

Ook als u All You Can Eat bij ons eet, zit u aan de Teppan Yaki plaat. Alle warme gerechten die u bestelt, worden vers voor uw neus bereid. Dat geeft een mooie kijk in de kunsten van de Japanse Kok. En omdat u er bovenop zit, weet u zeker dat wat u krijgt van verse en goede kwaliteit is!

Maar ook kunt u uiteraard kiezen uit een ruime keuze aan sushi. Kenners zijn het er over eens, de kwaliteit van onze verse sushi is ongekend voor deze regio!

Contactgegevens:
Houtplein 34
2012 DH Haarlem
Tel. 023 551 7650

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 16u tot 23u

(All you can eat van di t/m do)

Contact | Sitemap | Web development by Big men Lab